Ahmet Yesevi Üniversitesinden Üniversitemiz Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğüne Ziyaret

Kazakistan’da eğitim ve öğretim faaliyetinde bulunan Ahmet Yesevi Üniversitesinde TÜRTEP Türkistan Sekreteri ve Öğrenci İşleri Müdürü olarak görev yapan Sayın Murat KELEŞ, Cumhuriyet Üniversitesine yaptığı ziyaretin paralelinde Cumhuriyet Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisinde Gelen Yönlü Hareketlilikler ve ESC Sorumlusu Öğr. Gör. Adem DEMİR ile birlikte Üniversitemiz Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğüne ziyarette bulunmuştur.
Yapılan karşılıklı görüşmeler ve fikir alışverişleri neticesinde, daha önce kurumlar arası anlaşmamızın olmadığı Ahmet Yesevi Üniversitesi ile gelecekte ortak projeler ve öğrenci-personel hareketliliklerini destekleyici faaliyetlerde yer alabilmek için İyi Niyet Anlaşması yapılması planlanmıştır.