Çanakkale Şehitlerini Anma Yürüyüşü Gerçekleştirildi

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Üniversitemiz Doğa Sporları Topluluğu ve Sivas Doğa Sporları Arama Kurtarma Kulübü iş birliği ile Çanakkale Şehitlerini anma yürüyüşü gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul’un katılımıyla gerçekleşen etkinliğe, Sivas Vali Yardımcısı Sayın Abdullah Seçkin Koçak, Gençlik Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Sivas Doğa Sporları ve Arama Kurtarma Kulübü (SİVDAK) üyeleri, üniversitemiz akademik, idari personelimizle birlikte öğrencilerimiz katıldı. Rektörlük Hizmet Binası önünden hareket eden hazırun; Kardeşler Tepesi’ne yürüyüşün ardından, şehitlerimizin ervahına Kur’an-ı Kerim tilaveti okunarak dua edildi.