Çanakkale Zaferi ile Milli Tarihimiz Yeniden Yazılmıştır

Sayın Rektörümüzden 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 105. yıl dönümü mesajı;

105. yıl dönümünü büyük bir gururla kutladığımız 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi, milletimizin bağımsızlık mücadelesinin önemli bir merhalesidir. Çanakkale Zaferi, vatan topraklarını korumak için şahlanan bir milletin bağımsızlığının ve kahramanlığının destanıdır. Aziz milletimiz, bu zaferi yokluk ve imkansızlıklara rağmen kazanmıştır. Bugünde geçmişte olduğu gibi birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmeliyiz. Bu toprakları bizlere vatan kılmak uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 105. yıl dönümü kutlu olsun.

Prof. Dr. Mehmet KUL

Rektör