Doç. Dr. Faheem Shahzad BALOCH’un Avrupa Birliği ERA-NET SUSCROP Projesi Desteklendi

Tarım Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Faheem Shahzad BALOCH’un yürütücülüğünü yaptığı, Prof. Dr. Tolga KARAKÖY ve Dr. Öğretim Üyesi Muhammad Azhar NADEEM’in araştırmacı olarak yer aldığı ERA-NET SUSCROP Avrupa Birliği proje çağrıları kapsamında 6 ülkenin (İtalya, Fransa, Almanya, Danimarka, Belçika ve Türkiye) ortaklığında “Tahıllarda Abiyotik Stres Koşullarına Karşı Dayanıklılık Islahı ve Sürdürülebilirliği” başlıklı proje desteğe değer bulunmuştur. Projeyi Üniversitesi kazandıran proje yürütücüsü ve araştırmacılarını Rektörlüğümüz adın tebrik ederiz.