Dr. Necmi Özdemir'den Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul’a Ziyaret

Kocaeli Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Elektrik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Necmi Özdemir, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul’u makamında ziyaret ederek “Akıllı Şehirler” konusunda fikir alışverişinde bulundu.
Yoğunlukla Akıllı Şehirler, Endüstri 4.0 ve Nesnelerin İnterneti konularında araştırma çalışmaları yürüttüğünü belirten Dr. Necmi Özdemir ise; "Megaşehir, Smartşehir, Ekoşehir, Sakin Şehir kavramları günümüzde sıkça kullanılmaya başlayan kavramlar. Yön vericiler artık yol haritalarını bu başlıklar kapsamında planlıyor. Akıllı kent paydaşlarının en önemli ayağı tarımdır. Teknolojinin üstünlüklerini kullanarak bu konuda da ‘En organik ve en verimli ürünleri daha az alan üretme’ hedeflenmektedir” ifadelerine yer verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul, Dr. Necmi Özdemir’i başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.