Dr. Öğr. Üyesi Muhammad Azhar Nadeem’in TÜBİTAK Projesi Desteklendi

Tarım Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Muhammad Azhar NADEEM’in yürütücülüğünü yaptığı, Prof. Dr. Tolga KARAKÖY ve Doç. Dr. Faheem Shahzad BALOCH’un yardımcı araştırmacı olarak yer aldığı "Türk Fasulye Germplazmasında A Vitamini, Vitamin B1, B2 ve Folik Asitle İlişkili Çeşitli Ebeveynlerin Tanımlanması ve Dartseq İşaretlerinin Fenotipik Çeşitliliğinin Genom Çapında İlişki Çalışmaları (Gwas) Kullanılarak Keşfedilmesi" (Exploring The Phenotypic Diversity, Identification Of Diverse Parents And Dartseq Markers Associated With Vitamin A, Vitamin B1, B2 And Folic Acid In Turkish Common Bean Germplasm Using Genome-Wide Association Studies (Gwas) başlıklı proje TÜBİTAK tarafından desteğe değer bulunmuştur.
Projeyi Üniversitemize kazandıran proje yürütücüsü ve araştırmacılarını Rektörlüğümüz adına tebrik ederiz.