Halis Gülle Anadolu Lisesi Öğrencileri SBTÜ’de...

<b>Halis Gülle Anadolu Lisesi Öğrencileri SBTÜ’de...</b>

“Lise 12. Sınıf Öğrencilerinin SBTÜ Kampüsü Gezi ve İnceleme Programı” tüm hızıyla devam ediyor.

Üniversitemizin 2024 Yılı Tanıtım Planı ve sosyal sorumluluk çalışmalarımız kapsamında; 12. sınıf öğrencilerine yönelik tanıtım programlarının bugünkü konuğu Halis Gülle Anadolu Lisesi oldu.

SBTÜ Konferans Salonunda düzenlenen tanıtım ve bilgilendirme programının ardından Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi ile Tarım Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi bünyesindeki laboratuvarlarımızı gezen Halis Gülle Anadolu Lisesi öğrencilerine, buralarda yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında Üniversitemiz akademik personeli tarafından bilgi verildi.