İl Koordinasyon Kurulu 2024 Yılı 2. Toplantısı Yapıldı

Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Metin Zontul, Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Vali Yardımcısı Şakir Öner Öztürk Başkanlığında Sivas Valiliği Ek Bina Toplantı Salonunda gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu 2024 Yılı 2. Toplantısı’na katıldı.

Toplantıda söz hakkı alan Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Metin Zontul, Üniversitemiz tarafından hayata geçirilecek olan İHA Pisti Projesi hakkında bilgi verirken, ilgili kurumların desteğini talep etti.

Ayrıca Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Metin Zontul, SBTÜ Tarımsal AR-GE Merkezimizde planlanan çalışmalar hakkında ilgili kurumları bilgilendirerek, koordinasyon konusundaki taleplerini iletti.