İl Kültür ve Turizm Müdürü Karaca, Rektörümüzü Ziyaret Etti

Kültür ve Turizm Müdürü Karaca, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nin kısa sürede kendini gösterdiğini belirterek Rektörümüz Prof. Dr. Kul’a başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Kul ise savunma sanayisini Sivas’a taşımayı hedeflediklerini belirterek bu noktada TAI, ROKETSAN, HAVELSAN, ASELSAN, TÜBİTAK SAGE, TÜBİTAK BİLGEM, Türk Havacılık Uzay Sanayi ve Savunma Sanayi Başkanlığı gibi önemli kuruluşlarla işbirliği protokolü imzaladıklarını ifade etti.

Kültür ve Turizm Müdürü Karaca, Rektörümüz Kul’a ziyaretin anısına Sivas’a özgü çeşitli hediyeler takdim etti. Ziyarette İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Yücel Deveci ve Celal Karahan da hazır bulundu.