"Kapsam Concept" Etkinliğinde Öğrenciler İle Buluştuk

Kapsam Eğitim Kurumları tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek öğrencilere yönelik gerçekleştirilen "Kapsam Consept Başarı Zirvesi" programında stant açtık.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan "Kapsam Consept Başarı Zirvesi" programında yer alan standımızı ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Sivas Cumhiriyet Üniversitesi 4 Eylül Kültür Merkezinde gerçekleştirilen "Kapsam Consept Başarı Zirvesi" programı çerçevesinde;

Selman Devecioğlu tarafından "Engelleri Aşmak",

Prof. Dr. Mustafa Sarı tarafından "İnci Kefalleri Asla Geri Dönmez" ve

Canten Kaya tarafından "Başarı Senin Elinde" konulu konferanslar gerçekleştirildi.

Konferansın açılışında konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul, öğrencilere Üniversitemiz hakkında bilgi verdi.