Personelimize Yönelik Örnek Bir Eğitim Faaliyeti

Yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin İngilizce yetkinliklerini geliştirmek amacıyla düzenlenen “Speaking Club” kursunun yansıması olarak, idari personelimize de İngilizce eğitimi veriliyor. İdari Birim Amirleri İstişare Komisyonu kararına istinaden, idari personele seviye tespit sınavı yapıldı.

Personelin her açıdan daha nitelikli bir yapıya sahip olması gerektiği anlayışından yola çıkan Üniversitemiz; içinde yaşadığımız dünyanın olmazsa olmazı kabul edilen yabancı dil eğitimine yönelik çalışma başlattı. Personel arasında hiçbir ayrım gözetmeksizin “Bir lisan, bir insan” düsturunu ilke edinen Üniversitemiz, bütün çalışanlarına yabancı dil eğitimi veriyor.

Üniversitemiz, bilhassa dijital çağ olarak adlandırılan günümüzde, bu çağı yakalamak adına birçok kurumla iş birliği yapıyor. Bu kapsamda, Üniversitemiz Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ile ALONET firması koordinesiyle Akademi Eğitim Uzmanı Sayın Huriye KARADAĞ tarafından “Kurumsal Kültür, Ortak Kurum, İletişim Teknikleri, Takım Çalışması” konulu eğitim verilmişti.

Genç ve dinamik bir yapıya sahip olan Üniversitemiz; akademik ve idari açıdan alanında uzman kişilerle kurulduğu günden bugüne kadar istikrarla, azimle, değişen ve gelişen şartlara uyum sağlayacak şekilde yapılanma sürecine girmiştir.