Prof. Dr. Mehmet Kul, Üniversitemiz Rektörlüğüne Yeniden Atandı

<b>Prof. Dr. Mehmet Kul, Üniversitemiz Rektörlüğüne Yeniden Atandı </b>

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğüne atanmış olmanın onurunu yaşıyorum. Şahsıma göreve devam noktasında duydukları güven dolayısıyla başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. Erol ÖZVAR’a ve YÖK Yürütme Kurulu Üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Üniversitemize, Sivas’a, Ülkemize ve Yükseköğretim camiamıza aynı sorumluluk bilinciyle hizmete devam edeceğim. Görevimin kutsal olduğu, makamın Milletimizin emaneti olduğu bilinciyle çalışmalarımı sürdüreceğim. Bu yolda en büyük destekçim olan akademik/idari kadrodaki çalışma arkadaşlarıma, Üniversitemizin her seviyede destekçisi olan kamu kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum örgütlerine ve hemşerilerimize şahsım ve Üniversitem adına teşekkür ediyorum.
Prof. Dr. Mehmet KUL
Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü