Rektörümüz Prof. Dr Mehmet Kul ÖZBELSAN AŞ’yi Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul, kurumlar arası iş birliği kapsamında Sivas Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren, Sivas Belediyesi’nin kuruluşu ÖZBELSAN Anonim Şirketini ziyaret etti.
      Ziyarette Genel Müdür Ahmet Kuzu ile bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul, ÖZBELSAN AŞ’nin inşaat, çevre düzenlemesi gibi birçok alanda faaliyet gösterdiğini belirterek bu çalışmaların Sultan Şehir Sivas’a değer kattığını ifade etti.
      Üniversitemizin savunma sanayisi yönünde ihtisaslaşma hedefine ilişkin konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul, “Üniversite-Sanayi iş birliği kapsamında Sivas’a ve ülkemize katkısı olan kurumlarla iş birliği ve protokoller imzalamaya devam ediyoruz. Bu doğrultuda ÖZBELSAN AŞ’yi de ziyaret ederek iş birliği yapılabilecek alanlarda ortak fikir alışverişinde bulunuyoruz.” ifadelerine yer verdi.
      Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Genel Müdür Ahmet Kuzu ise Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin önemli projelere imza attığını belirterek başarıların devamını temenni etti.