Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul, YÖK Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar İle Erzincan’da Programlara Katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul, Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar ve YÖK Üyesi Prof. Dr. Naci Gündoğan’ın teşrifleriyle Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde düzenlenen “Bir Osmanlı Alimi: Eğinli Ebu Seylh Numan Efendi” temalı panele katıldı.
Panel öncesinde, YÖK Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar, YÖK Üyesi Prof. Dr. Naci Gündoğan, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ve Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul Erzincan Valisi Mehmet Makas’ı Valilik Makamında ziyaret ettiler.
Erzincan programları kapsamında YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ile birlikte çeşitli istişari görüşmeler de gerçekleştirildi. YÖK Başkanımız Özvar, YÖK’te yürütülen yeni çalışmalar ve büyük açılım projeleri hakkında bilgi verdi. Bu çerçevede, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul da Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin son durumuyla birlikte, Üniversitemizde yürütülen ulusal ve uluslararası projeler, üniversite-sanayi iş birliği kapsamında yapılan çalışmalar ve bu alandaki yatırımlar hakkında YÖK Başkanımıza bilgi sundu. Üniversitemizin söz konusu çalışmalarına ilişkin olumlu değerlendirmeler yapan YÖK Başkanımız Özvar bu konularda çeşitli önerilerde de bulundu.
Erzincan’da başarıyla gerçekleştirilen tüm programlardaki güzel ev sahipliğinden dolayı Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’e ve Üniversitemizdeki gelişmelere yakın ilgi göstererek desteklerini esirgemeyen YÖK Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar ile YÖK Üyesi Prof. Dr. Naci Gündoğan’a teşekkür ederiz.