''Savunma Sanayii Sempozyumu ve Sergisi 2022'' Programına Katıldık

<b>''Savunma Sanayii Sempozyumu ve Sergisi 2022'' Programına Katıldık</b>

TMMOB Makine Mühendisleri Odası tarafından Kayseri-Erciyes Kültür Merkezinde Üniversitemizin de katılımıyla düzenlenen ve 13-15 Ekim 2022 tarihlerinde 3 gün sürecek olan “Savunma Sanayii Sempozyumu ve Sergisi 22” programına katıldık.
       “Savunma Sanayii’nde Akademik Çalışmalar Işığında Yerlileştirme Faaliyetleri” temasıyla gerçekleştirilen etkinlik, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul’un da katıldığı açılış töreni ile 13 Ekim 2022 Perşembe günü başladı. Program kapsamında Üniversitemiz tarafından kurulan stantta “SBTÜ İleri Alaşımlar Üretim Merkezi” ile “SBTÜ Hızlı katılaştırma Laboratuvarı”nda üretilen ürünler de sergileniyor.
       Üniversitemiz Öğretim Üyeleri; Dr. Öğr. Üyesi Ali Suat Yıldız, Dr. Öğr. Üyesi Emre Yurtkuran, Dr. Öğr. Üyesi Nazım Babacan ve Dr. Öğr. Üyesi Kholoud Elmabruk’un Bilim Kurulunda yer aldığı Sempozyum Programı kapsamında, Üniversitemiz Uçak Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Müyesser Çerçi “Eklemeli İmalat ile Üretim İçin Uçak Kanat Rib Yapısının Topoloji Optimizasyonu” konulu bir sunum yapacak.