Sayın Rektörümüzün Kurban Bayramı mesajı

Prof. Dr. Mehmet Kul, yayınladığı mesajında “Yardımlaşma, dayanışma, birlik beraberlik, akrabalık ilişkilerinin sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı mübarek Kurban Bayramı’na erişmenin mutluluğu ve huzurunu yaşıyoruz.

Bayramlar değerlerimizi; ailemiz, akrabalarımız, komşularımız ve tüm sevdiklerimizle paylaşma, örf ve âdetlerimizi gelecek nesillere aktarma vesilesidir. İnsanları birleştiren, kardeşlik duygularını aşılayan, dargınlıkları ortadan kaldıran çok müstesna zamanlardır. Milletimizin manevi değerlerinin ve tarihimizin derinliklerinden gelen yardımlaşma ve dayanışma geleneklerinin yaşatıldığı anlardır.

Bu güzelliklerle beraber ülkemizde ve dünyada içinde bulunduğumuz pandemi sürecine karşı verdiğimiz mücadele hasebiyle maske, mesafe, hijyen ilkelerine uyarak ve sosyal mesafe kuralına hassasiyetle riayet ederek Bayram sevincini hep birlikte yaşamalıyız.

Bu vesileyle başta şehit ailelerimiz, kahraman gazilerimiz olmak üzere, tüm öğrencilerimizin, personelimizin ve Sivaslıların Kurban Bayramı’nı tebrik eder; milletimize, ülkemize ve İslam âlemine hayırlara vesile olmasını dilerim.” ifadelerine yer verdi.