SBTÜ 2023 Yılı Dış Paydaş Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

<b>SBTÜ 2023 Yılı Dış Paydaş Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı</b>

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Dış Paydaş Danışma Kurulu Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul Başkanlığında, SBTÜ Senato Salonunda gerçekleştirildi.

Sivas Vali Yardımcısı İhsan Maskar, il protokolü ve Üniversitemizden ilgili akademisyenlerinin katılımıyla gerçekleştirilen 2023 Yılı Dış Paydaş Danışma Kurulu Toplantısında; Üniversitemizin önümüzdeki dönem hedef ve planları, kamu-üniversite-sektör iş birliği kapsamında paydaşlarımızın eğitim, öğretim, Ar-Ge, üretim, girişimcilik ve toplumsal katkı alanlarında ihtiyaç, talep ve önerileri ile Üniversitemizden beklentileri konuları görüşüldü.