SBTÜ Ailesi İftarda Buluştu

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) ailesi iftar programında buluştu.

Üniversitemizin akademik ve idari personeli ile öğrencilerimiz Kampüs içerisindeki yemekhanede düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yaklaşık 300 kişinin katıldığı İftar programında Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul, Sivas Belediyesi Başkanı Hilmi Bilgin ile birlikte masaları tek tek gezerek programa katılanların Ramazan ayını kutladı.

Programın ardından Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul, Sivas Belediyesi Başkanı Hilmi Bilgin’e savunma sanayi için büyük bir önem taşıyan Optik Tasarım ve İnce Film Kaplama Merkezimizi gezdirerek konunun uzmanı akademik personelimiz tarafından bilgiler verildi.