SBTÜ Havacılık Ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanlık Görevinde Devir Teslimi Gerçekleştirildi

SBTÜ Havacılık Ve Uzay Bilimleri Fakültesi  Dekanlık Görevinde  Devir Teslimi Gerçekleştirildi

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ), Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanlık görevinde devir teslimi gerçekleştirildi.

1 Şubat 2022 tarihinden itibaren vekaleten SBTÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanlık görevini yürüten Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, 25 Nisan 2023 Salı günü gerçekleştirilen törenle görevini Prof. Dr. Hüsnü Deniz Başdemir’e devretti. Prof. Dr. Hüsnü Deniz Başdemir, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 2023/17 sayılı Başkanlık Kararı ile Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı olarak asaleten atandı.

Devir teslim töreninde konuşan Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, “Dekanlık görevim boyunca yaklaşık bir buçuk yıllık süreçte emeğini esirgemeden çalışan, gayret gösteren mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Prof. Dr. Hüsnü Deniz Başdemir Hocamıza da yeni görevinde başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerine yer verdi.

SBTÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı olarak atanan Prof. Dr. Hüsnü Deniz Başdemir ise; “Başarılı çalışmalarınız, emekleriniz ve üniversitemize katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Prof. Dr. Ahmet Yılmaz Hocamız Fakültemizin kurullarında çok kıymetli bir şekilde yerini alacak. Desteklerini her zaman bekliyoruz. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Yorulmadan, büyük bir özveri ile yine aynı şekilde birlikte çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, Prof. Dr. Hüsnü Deniz Başdemir tarafından Prof. Dr. Ahmet Yılmaz’a çiçek ve plaket takdim edildi.