Sbtü Ürünlerimizle Dental Sektöründe Biz De Varız!

Türkiye’de ağız ve diş sağlığı ekipmanlarının gelişmesinde ve sektörün ticari hacminin artmasında önemli rol oynayan 17. Uluslararası Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Ekipmanları Fuarı olan IDEX İstanbul 2022 Dental Fuarına, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi İleri Alaşımlar Üretim Merkezinde üretilen dental malzemelerimizle biz de katıldık. Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul, SBTÜ tarafından üretilen dental malzemelerin ticari olarak üretilmesi ve pazarlanmasına yönelik çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını söyledi.
SBTÜ’nün de katıldığı; Ağız ve diş sağlığındaki en son yenilikler ve teknolojik gelişmelerin detaylı bir şekilde ele alındığı IDEX İstanbul 2022 Dental Fuarında, Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Bağımsız Devletler Topluluğu, Balkan Ülkelerinin de aralarında bulunduğu 80 ülkeden gelen heyetler yer alıyor.
Dental sektöründe biz de varız…