<b>Sivas Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul’un Ramazan Bayramı Mesajı</b>

Yaşadığımız deprem felaketlerinin ardından yaralarımızı sarmaya çalıştığımız bir süreçte, toplumsal dayanışmanın en güzel misallerinin sergilendiği Ramazan ayını geride bırakıyor; Ramazan Bayramı’nı karşılamanın heyecanını yaşıyoruz.

Ülkece buruk bir şekilde geçireceğimiz bu Bayram’da; her zamanki birlik olma duygumuz ile kenetlenerek bu zor günleri de geride bırakacağız İnşallah.

Bu duygu ve düşüncelerle; öğrencilerimizin, akademik ve idari personelimizin, Sivaslı vatandaşlarımızın, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum.