Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Rektör Yardımcılığında Devir Teslim Töreni

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Rektör Yardımcılığında  Devir Teslim Töreni

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesinde 3 yıldır Rektör Yardımcılığı ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü görevlerini yürüten Prof. Dr. Meftuni Yekeler, görev süresinin dolması sebebiyle Rektör Yardımcılığı görevini Prof. Dr. Tolga Karaköy’e, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü görevini ise Doç. Dr. Emre Biçer’e devretti.
SBTÜ’nün kuruluşundan günümüze kadar geçen 3 yıllık süre boyunca Rektör Yardımcılığı ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü görevlerini büyük bir başarıyla yürüten Prof. Dr. Meftuni Yekeler, 22 Mart 2022 günü SBTÜ’de düzenlenen törenle bu görevlerini devretti.
SBTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul ile birlikte akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleştirilen devir teslim töreninde bir konuşma yapan Prof. Dr. Meftuni Yekeler, Üniversitenin kuruluşundan itibaren 3 yıldır yürüttüğü ve görev süresinin dolması sebebiyle devrettiği Rektör Yardımcılığı ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü görevleri vesilesiyle SBTÜ ailesinde yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.
Prof. Dr. Meftuni Yekeler’in, SBTÜ’nün kuruluş çalışmalarından itibaren bugüne kadar geldiği süreçte çok önemli katkılar sağladığını belirten SBTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul; “Üniversitelerin kuruluş süreçleri çok meşakkatlidir. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meftuni Yekeler de bu meşakkatli süreçte gerçekten çok çalıştı. Görevini büyük bir sorumluluk ve aidiyet duygusu içerisinde, ciddiyetle yürüttü. Elini taşın altına koymaktan hiç çekinmedi. Kuruluş tarihimizden itibaren aramıza katılan nitelikli, donanımlı, deneyimli iş arkadaşlarımızla, her geçen gün büyüyen güçlü ve huzurlu bir aile olduk. SBTÜ’nün geleceğine yönelik umutlarımız da bu güzel aile ile birlikte sürekli büyüdü. Bu dünyaya kalıcı eserlerimizi burada yaptığımız başarılı işlerle bırakacağız. İşte Meftuni Hocamız da başarılı çalışmalarıyla kalıcı eserler bırakarak aramızdan ayrılıyor. Kendisine SBTÜ ailemiz adına çok teşekkür ediyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” dedi.
Törende, başarılı çalışmaları sebebiyle Prof. Dr. Meftuni Yekeler’e teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.