<b>Sivas Uluslararası Bilimsel Araştırmalar ve İnovasyon Kongresi'nin Açılışı Yapıldı</b>

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ve İKSAD Enstitüsü iş birliği ile düzenlenen "Sivas Uluslararası Bilimsel Araştırmalar ve İnovasyon Kongresi"nin açılışı yapıldı.

Tarihi Buruciye Medresesinde Konferans Onursal Başkanı Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul, İKSAD Enstitüsü Başkanı Dr. Mustafa Latif Emek ve Konferans Başkanı Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tolga Karaköy'ün açılış konuşmaları ile başlayan ve iki gün sürecek olan Kongreye, Üniversitemiz akademik personeli ve uluslararası alanda bilimsel çalışma yürüten akademisyenler katıldı.
Kongreye, Türkiye, Cezayir, Azerbaycan, Mısır, Etiyopya, Finlandiya, Gürcistan, Endonezya, Hindistan, İran, İsrail, Irak, İtalya, Kazakistan, Makedonya, Moldova, Fas, Nijerya, Pakistan, Portekiz, Filipin, Romanya, İspanya, Günay Afrika, Tunus olmak üzere toplamda 25 farklı ülkeden katılım sağlanmış olup, toplamda 230 bildirinin sunumları yapılıyor.