Tarım Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi, Dış Paydaşlar Toplantısı Gerçekleştirildi

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Tarım Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi dış paydaş toplantısı 8 Haziran 2022 Çarşamba günü, SBTÜ Rektörlük toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Dış paydaş toplantısı kapsamında, toplum yararına aynı alanlarda faaliyet gösteren, milli gıda üretimine katkı sağlayan ve birbirinin tamamlayıcısı nitelikte çalışmalar yapan kurum ve kuruluşlar ile bir araya gelindi.

Toplantı SBTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul başkanlığında, SBTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tolga Karaköy Sivas İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Temsilcisi Göker Erpul, KOSGEB Sivas İl Müdürü Bahattin Ünal, TKDK Sivas İl Koordinatörü Muhammed Ali Genç, Sivas İl Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürü Adnan Tuç, Cumhuriyet Teknokent TTO Koordinatörü Doç. Dr. Şebnem Özdemir, Ulaş Tarım İşletmeleri Müdürü Hasan Keskin, Toprak Mahsulleri Ofisi Sivas Başmüdürü Ercan Bakırtaş ve Başmüdür Yardımcısı Ömer Ünal, Sivas ORAN Kalkınma Ajansı İl Koordinatörü Yunus Emre Şeker’in katılımları ile gerçekleştirildi.

Toplantıda, kurumların birbirini destekleyici ve sürdürülebilir ortak projeler yapmasına dair fikir alışverişinde bulunuldu.