T.C. Aile, ÇSGB Tarafından; 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu Kapsamında Üniversitemize Atanan Personel İçin İstenen Belgeler

3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu kapsamında Üniversitemize atandığı bildirilen kişilerin atamalarının yapılabilmesi için 30.04.2021 tarihi mesai bitimine kadar aşağıda belirtilen evrakları Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Şube Müdürlüğü'ne teslim etmesi gerekmektedir.

1. Atanma Bilgi Formu (Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Şube Müdürlüğü’nde Doldurulacak Form)
2. 4 adet Vesikalık Fotoğraf
3. Nüfus Cüzdan Fotokopisi
4. Öğrenim Belgesi
5. Adli Sicil Kaydı (e-Devlet üzerinden alınabilir)
6. İkametgah Belgesi (e-Devlet üzerinden alınabilir)
7. Askerlik Durum Belgesi (e-Devlet üzerinden alınabilir)
8. Daha Önceden Sigortalı Hizmeti Var İse Sigortalı Olduğunu Gösterir Hizmet Belgesi (e-Devlet üzerinden alınabilir)
9. Daha Önce Memuriyeti Var İse (Muvazzaf Askerlik Durumu-Uzman Çavuş,Astsubay Vs.) Hizmet Durumunu Gösterir Kurum Onaylı Hizmet Belgesi.
10. Aile Durum Bildirim Formu (Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Şube Müdürlüğü’nde Doldurulacak Form)
11. Personel Kimlik Kartı Başvuru Formu (Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Şube Müdürlüğü’nde Doldurulacak Form)
12. Kullanıcı Mail Adresi Talep Formu (Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Şube Müdürlüğü’nde Doldurulacak Form)