TEYDEB Programları Tanıtım Etkinliği

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Projeler Ofisi Genel Koordinatörlüğü ile Teknoloji Transfer Ofisi AŞ (TETRA) koordinasyonunda TÜBİTAK Bilimsel Programlar Uzman Yardımcısı Hazal Çelik tarafından SBTÜ Konferans Salonunda TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları (TEYDEB) Tanıtım Etkinliği düzenlendi.

Programın açılış konuşmasını yapan Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Metin Zontul, sanayide yürütülen çalışmaların akademik faaliyetler ile entegre edildiği zaman daha başarılı olacağının altını çizdi.

Eğitimde, bilimsel teşviklere başvuru süreçlerinde izlenmesi gereken yollar, süreçler, proje limitleri, ürün ticarileştirme evreleri, üniversite-sanayi iş birlikleri konularında katılımlara geniş kapsamlı bilgilendirmede bulunuldu.