Üniversitemiz İstihdam ve İnsan Kaynakları Komiyonu Toplandı

Üniversitemizde ihtiyaç duyulan alanlarda nitelikli personel temini ve mevcut personelin etkin ve verimli çalışma alanlarında değerlendirilmesi amacıyla oluşturulan İstihdam ve İnsan Kaynakları Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meftuni YEKELER başkanlığında yapılan toplantıda komisyon üyeleri Üniversitemiz idari birimlerinin personel ihtiyacı hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca toplantıda 2020 yılı içerisinde Üniversitemize naklen ve açıktan alınacak personellere ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu. Birimlerimizin ihtiyacı olan personelin özellikleri değerlendirilerek Üniversitemize yapılan başvurular incelendi.

KPSS ve engelli pozisyonlarına alınması planlanan personele ilişkin değerlendirmeler de önümüzdeki günlerde Üniversitemiz İstihdam ve İnsan Kaynakları Komisyonu üyeleri tarafından ele alınacak.