Üniversitemiz Öğretim Üyelerinden Yayın Başarısı

Üniversitemiz öğretim üyelerinden DR. ÖĞR. ÜYESİ SALİH ÖZBAY ve Dr. Öğr. Üyesi Fuat Erden tarafından hazırlanan makale 6 Ağustos 2021 tarihinde Q1 sınıfı ve alanında saygın bir dergi olan Applied Surface Science’de kabul edildi.

Üniversitemiz öğretim üyelerinden Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Salih Özbay ve Uçak Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Fuat Erden'in "Gümüş ara tabaka içeren iletken şeffaf oksitlerin serbest yüzey enerji ve ıslanabilirlik özellikleri" üzerine yapmış olduğu araştırması Materials Science, Coatings & Films alanındaki dergiler içerisinde 1. olarak listelenen Q1 sınıfı Applied Surface Science dergisinde kabul edildi.