Üniversitemiz Sürekli İşçi Personeline Yönelik Eğitim Gerçekleştirildi

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi personeline hizmet içi eğitim programı kapsamında 4857 sayılı İş Kanunu ve protokol kuralları anlatıldı.

Personeli ve çalışmalarıyla her geçen gün hızla büyüyen üniversitemizde sürekli işçi personele Muhasebe Yetkilisi Özgür DAĞAŞAN tarafından iş kanunu ve protokol kuralları hakkında bilgi verildi.

Göreve yeni başlayan işçilerin hak ve sorumluluklarını bilmesi ve kurum kültürüne hâkim olması amacıyla eğitim programı düzenlediklerini belirten Muhasebe Yetkilisi DAĞAŞAN; “Kamu kurumuna yeni başlayan işçi personelinin temel eğitiminin sağlanması gerekmektedir. Bu kapsamda düzenlenen temel eğitimde işçilerin hak ve sorumlulukları, ast üst kavramı ve protokol kuralları konusunda bilgilendirmeler yapıldı” ifadelerine yer verdi.

Eğitim toplantısının ardından üniversitemiz personeli Muhasebe Yetkilisi DAĞAŞAN’a sorular sorarak çalışma alanı hakkında ayrıntılı bilgi edindi.