Üniversitesi ve Malaya Üniversitesi Arasında İyi Niyet Anlaşması İmzalandı

Malezya’da eğitim ve öğretim faaliyetinde bulunan Malaya Üniversitesi’nden Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yong Zulina Zubairi ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkan Vekili Dr. Patricia Nora Riget Üniversitemize Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğüne ziyarette bulunmuştur. Üniversitemizden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tolga KARAKÖY, Genel Sekreter Kadir Ali SEÇER, Dış İlişkiler Genel Koordinatörü Ozan ERCAN, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Vekili Lokman ALTUN  ve Dış İlişkiler Koordinatörlüğü personeli Öğr. Gör. Furkan BÜTÜN toplantıda yer almıştır.

Yapılan karşılıklı görüşmeler ve fikir alışverişleri neticesinde, Üniversitemizin daha önce kurumlar arası anlaşmamızın olmadığı Malaya Üniversitesi ile gelecekte ortak projeler ve öğrenci-personel hareketliliklerini destekleyici faaliyetlerde bulunabilmesi için İyi Niyet Anlaşması imzalanmıştır.