Uzaktan Eğitimle Dersler Sürüyor

Üniversitemizde, Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan Uzaktan Eğitim Sistemiyle Savunma Teknolojileri Anabilim Dalı Yüksek Lisans ve Doktora öğrencilerimiz bahar dönemi eğitimlerine aralıksız olarak devam ediyor.

23 Mart 2020 Pazartesi günü itibariyle uygulamaya alınan platformda tüm dersler interaktif şekilde canlı ve gerçek zamanlı olarak veriliyor. Üniversitemizin resmi web sitesi www.sivas.edu.tr adresinde yer alan uzaktan eğitim bölümüne kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yapan Yüksek Lisans ve Doktora öğrencilerimiz canlı derslere bağlanarak eğitimlerine devam ediyor.

Başarılı bir şekilde sürdürülen Uzaktan Eğitim Sistemiyle öğrencilerimiz evlerinde rahatlıkla derslere ulaşabiliyor ve ders esnasında soru sorabiliyor. Ayrıca canlı derslerin yanı sıra platformun sağladığı soru bankalarını çözerek derste işlenen konular hakkında ayrıntılı bilgi edinebiliyor.