Video Konferans Sistemiyle Doçentlik Sınavı Yapıldı

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından gelen yazı kapsamında, pandemi sürecinde ilk vakaların görüldüğü tarihten itibaren riskleri ortadan kaldırmak amacıyla eğitimlerini, toplantılarını ve konferanslarını video konferans sistemiyle gerçekleştiren Üniversitemiz, Doçentlik Sözlü Sınavını da video konferans yoluyla yaptı.

Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı (ÜAK) tarafından atanan jüri üyeleri online yoluyla bağlanarak sorularını sorup aday değerlendirilmesini gerçekleştirdiler. Sözlü sınavı jürinin oy birliğiyle başarılı sayılan Doç. Dr. Emre BİÇER’e, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet KUL cüppesini giydirdi.

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet KUL, Doç. Dr. Emre BİÇER’i tebrik ederek bundan sonraki görevinde başarılar diledi.

• Gösterim 251
  • Toplam 4

Copyright © 2020 Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi,Yenişehir Mah. Kardeşler Cad. No:7/1