Yemekhane Kayıt Duyurusu

Başkanlığımızca 2020 yılını kapsayacak şekilde yemek hizmet alımı yapılmış ve bir öğün yemek 12,5064 TL olmak üzere 06.02.2020 tarihinde akademik-idari personelimize yemek hizmeti verilmeye başlamıştır.
Devlet Memurları Yiyecek Yardım Yönetmeliği Uygulama Tebliğinde belirtilen düzenlemede Yemek maliyetinin yarısı kurumlarca diğer yarısı (6,26 TL) yemek yiyenlerden alınır denilmektedir.
Personel günlük yemek bildirimi kasım ayı itibari ile üniversitemiz web sitesinde bulunan 'yemek kayıt otomasyonu' sistemi ile yapılacaktır.
Bu sebeple personelimizin yemek taleplerini sayfamızın altında bulunan Yemek Kayıt Otomasyonu linkine tıklayarak kurum e-mail ve şifreniz ile giriş yaparak açılan sayfada yemekhane sekmesine ve yemek listesi linkine tıklayıp her gün saat 10:00'a kadar yapması gerekmektedir.
Bilgilerinize sunulur.
Detaylı video anlatım: