Akademik Teşvik Ödeneği Nihai Puanlar

2023 Yılı Performans Programı

Banka Promosyon İhalesi

Akademik Teşvik Ödeneği Puanları

<b>Savunma, medikal ve havacılık sektörleri için seramik yazıcıyla üretim hedefleniyor</b> Sektörde sıkça kullanılan karmaşık malzemelerin üretilmesi amacıyla Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesinde Seramik Eklemeli İmalat Üretim...

<b>Selçuk Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesine Ziyaret</b> Selçuk Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencileri, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesini (SBTÜ) ziyaret etti.

SBTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, AA Yılın Fotoğrafları Oylamasına Katıldı

<b>SBTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, AA Yılın Fotoğrafları Oylamasına Katıldı</b> Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

<b>Ülkemizde Tarımsal Eğitimin Başlamasının 177. Yıl Dönümü Münasebetiyle Panel Düzenlendi	</b> Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesinde (SBTÜ) “Ülkemizde Tarımsal Eğitimin Başlamasının 177. Yıl Dönümü” münasebetiyle panel düzenlendi.